dilluns, 2 de març del 2009

L'ús dels blogs en l'àmbit educatiu

Com tots sabem el món de les noves tecnologies ha anat evolucionant molt durant aquests últims anys. Tant és així que fins i tot s'han convertit en eines imprescindibles per a la societat.

Anna Pérez, mestra d'educació infantil i primària, formadora del departament d'educació, membre de l'equip coordinador d'una xarxa educativa i autora del blog "Els blogs a l'escola", ens explica la importància dels blocs en l'àmbit educatiu, és a dir, l'escola.

Un blog ens ajuda a observar, recollir informació, reflexionar i interpretar tot allò que ens envolta i hem observat. A més a més ens permet conèixer i posar-nos en contacte amb diversa gent de diferents llocs i edats.

Fins ara estàvem acostumats a llegir, però ara a més de ser lectors hem passat a ser capaços de crear contingut (tant mestras/es com alumnes).

És molt més interessant, per a un nen/a, escriure en un blog on sap que el seu missatge serà llegit per molta gent que no fer una redacció per a la mestra/e. Nosaltres escrivim per ser llegits.
Així, es treballa la llengua escrita al 100%. Són els mateixos nens/es els que s'interessen perquè el seu text no tingui faltes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada