dimarts, 10 de març del 2009

Audacity

La setmana del 2 al 6 de març hem estat treballant amb un nou programa, l'audacity. Aquest és un programa que serveix per a manipular música.

Hem organitzat petits grups, d'entre 3 i 5 persones. Cada grup escollia una frase o una lletra d'una cançó i desprès cada membre del grup gravava una part. Un cop hem gravat la nostra petita part el guardem al fitxer estàndard de música (wav) i el pujem al blink (arxius so). Desprès, amb l'audacity, obrim totes les parts del nostre grup. Un cop obertes totes les parts hem d'amplificar-ho perquè cada part soni amb la mateixa intensitat (efecte/amplificar/permitir clipping/acceptar). A continuació, retallem els trossos que ens sobra (al principi i al final) amb la icona de les tisores. Per treballar una part cal posar en silenci les altres, per tal de no escoltar-ho tot a la vegada. Per acabar, traslladem cada part amb una icona que són dues fletxes. Així, escoltarem tot seguit.

A la sessió de divendres vam treballar una icona que són dos triangles i al mig un punt. Això ens permet disminuir i augmentar progressivament el to de la música. Vam agafar una cançó qualsevol i entre la disminució i l'augment vam ficar la nostre gravació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada