dilluns, 23 de març del 2009

Fem un índex amb el word

En aquesta sessió hem après a fer un índex al mateix document on treballem.

Abans de tot hem de posar dues pàgines en blanc davant del treball, una per la portada i l’altre per l’índex. Per fer això hem de col·locar-nos, amb el cursor, al principi del treball/document i fer: disseny de pàgina i pàgina de salto. Un cop hem posat les pàgines al davant, fiquem a la primera la portada i a la segona pàgina l’índex. Desprès seleccionem tots els títols que hi han al treball i els fiquem com a títol 1. Si tenim subtítols els fiquem com a títol 2 i així successivament (títol 3, títol 4, etc.). Desprès anem a referències, taula de continguts i insertar taula de continguts. Aquí ens apareixeran diferents estils d’índex i nosaltres escollirem el que més ens agradi. Un cop fets tots aquests passos ja tindrem l’índex ordenat amb els seus apartats, subapartats i la pàgina corresponent. Si no ens agrada l’estil dels títols anem a títol 1, títol 2 , etc. i els modifiquem.

Si actualitzem el treball i volem actualitzar l’índex hem de seleccionar-ho i amb el botó dret del mouse anar a actualitzar campos.

Quan ja tenim l’índex, només ens queda numerar les pàgines. Anem a insertar, número de pàgina. Veurem que la portada també està numerada. Per treure o fer desaparèixer aquest número hem de fer diferents seccions. Així, posem el cursor al final de l’índex i anem a disseny de pàgina i salto de pàgina. Anem a la portada, seleccionem el número i l’esborrem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada